ASKEL KOHTI HYVINVOIVAA YMPÄRISTÖÄ

On tärkeää, että me kaikki olemme mukana luomassa hyvinvoivaa maailmaa. Tästä syystä AVEENO® pyrkii jatkuvasti huolehtimaan ihmisten ja planeettamme hyvinvoinnista. Tuotteidemme koostumukset on kehitetty hellävaraisiksi sekä ihollesi että ympäristölle.

Miten AVEENO®-tuotteet ovat ympäristölle hellävaraisia?

Osana sitoumustamme kehittää ihmisille ja ympäristölle hellävaraisia tuotteita, olemme luoneet työkaluja, joiden avulla voimme hallita tuotteidemme vaikutusta pitkään niiden käytön jälkeenkin. Tämä on erityisen tärkeää useiden iholta käytön jälkeen huuhdeltavien ihonhoitotuotteiden kohdalla. Ymmärtääksemme paremmin tuotteidemme vaikutuksen vesistöihin, kehitimme patentoidun työkalun, jolle annoimme nimeksi GAIA™ — Global Aquatic Ingredient Assessment™. GAIA™ arvioi ainesosien vaikutusta vesiekosysteemeihin ja siellä eläviin kaloihin ja kasveihin.

Miten työkalu toimii?

GAIA™ mittaa ainesosien suhteellista mahdollista vaikutusta vesiekosysteemiin asteikolla nollasta (huonoin) sataan (paras). Korkea GAIA™-pistemäärä merkitsee sitä, että ainesosilla on minimaalinen mahdollinen vaikutus kosteikkoihin, jokiin, järviin ja rannikkojen murtovesiin. Työkalu analysoi kunkin ainesosan osalta kolmea erityistä ympäristöominaisuutta: biohajoavuus, biokertyvyys ja turvallisuus.

Työkalu on kehitetty yhteistyössä riippumattomien asiantuntijoiden kanssa, ja useat eri sidosryhmät ovat tarkastaneet sen. Lue lisää GAIA™-työkalusta täältä.