Aveeno® - vårt uppdrag

MISSIOMME.

AVEENO®-tuotteet perustuvat ymmärrykseen siitä, että tasapaino on avain hyvinvointiin. Siksi käytämme uraauurtavaa tiedettä jalostamaan luonnon ainesosista tuotteita, jotka tasapainottavat ja uudistavat ihoasi.

Kliiniset tuloksemme puolestaan todistavat niiden tehon.

Aveeno® historia - tidskrift

TAUSTAMME.

Uskoen, että luonnossa on hyvinvoinnin salaisuus, amerikkalaiset veljekset Sidney ja Albert Musher alkoivat tutkia kauran hyötyjä jo vuonna 1945. Kauraa on käytetty ihonhoidon ainesosana jo ammoisista ajoista lähtien, johtuen sen rauhoittavista ja ihoa ravitsevista ominaisuuksista. Veljekset löysivät hienoksi jauhetun kauran voimat kuivan ihon hoidossa. Kuuluisan Mayo-klinikan ihotautilääkärit vakuuttuivat heidän edistyksellisestä tutkimustyöstään ja AVEENO® sai alkunsa.

Tämä jälkeen olemme yli 70 vuoden ajan julkaisseet kliinisiä tutkimuksia, jotka tukevat kauran ja muiden luonnon ainesosien hyötyjä.

Viime aikojen tutkimustyömme on keskeisesti edistänyt tieteellistä ymmärrystä kehon mikrobiomista, kaikissa elämän vaiheissa. Tänä päivänä AVEENO®:n tutkijat ovat tieteenalansa asiantuntijoita sekä terveen että vaurioituneen ihon mikrobien monimuotoisuudessa.

Jatkamme yhteistyötä tutkijoiden kanssa, jotka etsivät uusia ihon hyvinvointia parantavia luonnon ainesosia, sillä innovaatio osa arvokasta perintöämme – ja tulevaisuuttamme.

Tämä on yksi syistä, joiden vuoksi AVEENO® on kasvanut maailmanlaajuiseksi kauneusbrändiksi, joka tarjoaa edistyksellisiä tuotteita vartalon-, hiusten- ja vauvanhoitoon.

Aveeno® vårt engagemang för välmående

SITOUTUMISEMME HYVINVOINTIIN.

AVEENO® on sitoutunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kiinnitämme erityistä huomiota asioihin, jotka tuotteidemme käyttäjille ovat tärkeitä, liittyivät ne sitten ainesosiin tai turvallisuuteen.

AINESOSAT

”Tarpeeksi hyvä” ei koskaan ole tarpeeksi hyvä AVEENO®-tuotteissamme.

Tuoteturvallisuuteen ja raaka-aineiden laatuun liittyvät sisäiset standardimme ovat erittäin tiukat. Otamme huomioon jokaisen tuotteissamme olevan elementin – mistä se tulee, mitä se tekee ja kuinka se vaikuttaa sinuun ja ihoosi.

Käytämme ainoastaan ainesosia, jotka läpäisevät tiukan 5-vaiheisen turvallisuusprosessimme.

TIEDE

Siitä lähtien, kun AVEENO® alkoi tehdä yhteistyötä Mayo-klinikan kanssa, tutkimustyömme on edistänyt merkittävästi ihon terveyteen liittyvää tiedettä.

Tuotekehitystiimimme on vuodesta 2001 toteuttanut yli 80 kliinistä tutkimusta, jotka on julkaistu tieteellisissä julkaisuissa.

  • Kolloidista kaurajauhetta sisältävien tuotteiden teho on testattu yli 25 tutkimuksessa, joissa on ollut yli 2500 kuivaihoista vapaaehtoista.
  • Havaitsimme hiljattain, että kauran prebioottiset ominaisuudet edistävät ihon mikrobiomin tasapainoa, mikä on tärkeää ihon hyvinvoinnille.